Meneer W.W. is geboren op 18 juni 1957 en in zijn woonst te Antwerpen in juni 2014 gevonden. Zijn asuitstrooiing vond plaats op dinsdag 17 juni 2014 op begraafplaats Schoonselhof. Dichter van dienst was Joke van Leeuwen.

W.W. werd uitgestrooid op het Schoonselhof één dag voordat hij 57 jaar zou zijn geworden. Een paar weken nadat hij was overleden, vond de politie hem in zijn appartement, niet ver van de op- en afritten van Antwerpen-Noord, dichtbij de snelweg. Zijn broer en ouders leefden al eerder niet meer. Hij had een witte kat, die naar het asiel is gebracht. Nog maar een half jaar woonde hij daar, tussen nieuwe meubels. Vrienden zouden hem hebben helpen verven, maar waar waren die vrienden? Wisten ze wel van zijn dood? Er was niemand naar zijn crematie gekomen.

Voor W. W. (1957-2014)

Vast draagt nog iemand ergens
iets van u in de gedachten.
De vragen in uw stem, hoe u
bewoog en waar uw stappen
lagen. Ook u staat in een keten
van ter wereld komen en
ter ziele gaan. Maar waar

komt u vandaan en wie mocht
van u weten? Ach achteloosheid.
Het hoopvol, tot een hagelsteen
het komt vernielen, te bloeien
blijven in een berm, alleen maar
opgemerkt door wie daar
stilstond in de file.