Meneer L.L. is geboren op 25 maart 1959 te Berg en in zijn woonst te Antwerpen overleden op 7 juli 2014. Zijn asuitstrooiing vond plaats op donderdag 17 juli 2014 op begraafplaats Schoonselhof. Dichter van dienst was Annmarie Sauer.

Er is geen familie bekend van meneer L.L. Van een buurman die wel eens een bord eten naar hem bracht, horen we dat meneer L.L. niet al te gezond was, en ooit als vrachtwagenchauffeur werkte, daarna als kok voor de daklozen.

L.L.

Een dichte buur
– zoals geweten –
beter dan een verre vriend
bracht geregeld
iets warms te eten

Zo haalde hij het WK
dat bracht gedeelde vrolijkheid
zij keken naar elke match
en lachte als hij aan de duivels dacht

Het lichaam kon niet meer
Er restte hem slechts een stukje long
Hij rookte en las de krant
En viel toen zacht
in de plooien van de tijd