Herlinda Vekemans

Herlinda Vekemans publiceerde sinds 2005 vijf dichtbundels bij Poëziecentrum. Twee ervan zijn geïnspireerd door leven en werk van de componisten Sjostakovitsj en Messiaen. Haar meest recente bundel, Appelblauwzeegroen, gaat over de relaties tussen land en zee, mensen, dieren, planten. Ze geeft cursussen medisch en academisch Engels aan studenten en biomedische onderzoekers van de KU Leuven https://www.herlindavekemans.be/

Uitvaarten van deze dichter

 • De Eenzame Uitvaart van Meneer A.S. in Leuven
  Meneer A.S. werd geboren in Erps-Kwerps op 2 april 1945. Hij werd in zijn appartement in Kessel-Lo dood aangetroffen op dinsdag 10 januari 2023. Op dat ogenblik was hij al enkele weken overleden. De asuitstrooiing vond plaats op woensdag 18 januari op de Leuvense stadsbegraafplaats. Dichter van dienst was Herlinda Vekemans.
 • De Eenzame Uitvaart van Mevrouw I.M. in Leuven
  I.M. werd geboren in Aarschot op 27 september 1938 en overleed op donderdag 31 mei in Leuven in woonzorgcentrum Edouard Remy, waar ze sinds enkele maanden verbleef. De asuitstrooiing vond plaats op dinsdag 5 juni 2018 op de Leuvense stadsbegraafplaats. Dichter van dienst was Herlinda Vekemans.
 • De Eenzame Uitvaart van Meneer J.B. in Leuven
  Meneer J.B. werd op 9 mei 1950 geboren in Oudergem. Hij werd in zijn appartement in Leuven dood aangetroffen op 15 december 2015. Op dat ogenblik was hij al enkele weken overleden. De asuitstrooiing vond plaats op vrijdag 18 december 2015 op de Leuvense stadsbegraafplaats. Dichter van dienst was Herlinda Vekemans.
 • De Eenzame Uitvaart van Meneer J.J. in Leuven
  Meneer J.J. werd op 8 juni 1926 geboren in Kessel-Lo en overleed op 16 maart 2015 in woonzorgcentrum Edouard Remy te Leuven, waar hij verbleef sinds 2002. Zijn asuitstrooiing vond plaats op donderdag 19 maart 2015 op de stadsbegraafplaats van Leuven. Dichter van dienst was Herlinda Vekemans.
Contact

VONK & Zonen

Krugerstraat 232 - 2660 Hoboken

email hidden; JavaScript is required

Op de hoogte blijven van nieuwe verslagen en gedichten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ondersteund door:
made by